F the camel


LILLAN

Älskar min lilla Khloe!!!

Du får passa dig som satan

 

 

 

 

Hej och ja jag lever. Orkar bara inte skriva dagliga inlägg, blir rätt ensidigt tillslut. Palla liksom. Igår var jag i alla fall på "halv åtta hos mig" hos Daniela. Till förrätt fick vi getostfyllda paprikor, varmrätt: pasta med laxsås och efterrätt: äppelpaj med vaniljsås. Super trevligt var det och vi spelade lite Cluedo och snackade massa strunt som vi är bra på.

 

Kom på nu att jag inte skrivit vad måns bjöd på när vi var hos honom för typ två veckor sen men jag kan ta det nu då. Förrätt: kall gurksoppa, varmrätt: vegetarisk lasange, efterrätt: fransk chokladtårta. Vi hade super trevligt den kvällen med, spelade buzz och hade skoj!

 

Är på jobbet just nu, slutar tio. Imorgon ska jag köpa gymkort och på tisdag ska jag träffa älsklingen Saghi!

 


VILL HA

 

 

 


På jobbe'


Elie Saab och om ikväll

Heeeeeeeeeeeey! OMG länge sen va?!?! Hehehe tänkte göra en snabb uppdatering bara. Ikväll ska jag iväg på middag hos Emma S, hon fyllde år i tisdags så idag ska hon firas och det blir dessutom utgång. Woop woop! Velar fortfarande fram och tillbaka om vad jag ska ha på mig men vi får se. Lägger in en outfitbild innan jag drar! :D

Måste bara berätta om mitt senaste parfymtillskott till min samling, vet att jag har typ 40 olika parfymer och många tycker säkert att det är sjukt onödigt men jag ÄLSKAR parfymer. Alltså det är helt sjukt men jag kan stå och lukta på mina parfymer i timmar om jag hade tid för det. Hahaha lol.

I alla fall, mitt senaste parfymköp blev från Elie Saab, han den libaneniska designern som btw designar klänningar som är TO DIE FOR! Älskar parfymen, ååååh den luktar så jävla gott!!


Halv sju hos mig och annat kul

Hej, det var ett tag sen hehe! Uppdateringen har varit kass eftersom jag inte har något vettigt att skriva om men det ska bli ändring på det. Idag har jag varit en sväng förbi stan med brorsan och A, så sjukt mycket folk var det men härligt väder så det var ju bra.

Ikväll ska jag iväg på middag hemma hos min käre vän Måns. Vi ska köra ett "halv åtta hos mig" tema, så alla kommer få laga en trerättersmiddag och bjuda över allihopa, så får man sedan sätta betyg och vinnaren får en middag ute på restaurang. Ska bli super skoj och jag tror att jag redan vet vad jag ska bjuda på. Ska försöka ta bilder och skriva här sen på bloggen om alla middagar!

Ska börja göra mig i ordning, eftersom vi kör en liten egen version så börjar middagen halv sju istället för halv åtta så måste strax åka men jag bjuder på lite bilder så länge tills vi hörs nästa gång. Puss och kram!


 

 


RSS 2.0