Fuel

Börjar skolan imorgon, blää! Är så sugen på att shoppa loss men har typ inte tid hahaha. Imorgon slutar jag fem, not exciting! Längtar till på torsdag för då ska jag visa runt Mandana på SU så hon lär sig var allt ligger och så, fuuuunnyyy. Väldigt osammanhängande inlägg, orkar inte bry mig. om. något. BYE!


Hahaha vad fin bild

Mason Pearson, bäst?

Mason Pearson hårborsten ska tydligen enligt världsledande hårfrisörer och stylister vara världens bästa borste. Har läst att flertal personer har haft sina MP hårborstar i över 10 år och gör magi för deras hår! Priset är nog inte lika givande MEN samtidigt så tror jag att detta är en riktig investering. Det ska finnas flera olika modeller på denna som, pocket size, medium size och large size etc. Priset på den minsta, alltså pocket size ska kosta cirka 70 USD vilket är ungefär 470 kronor. Då är den ju dock väldigt liten och har man långt hår så behöver man nog medium eller large och priset på dem är över 100 USD.

Hmm, så svååårt!


Ångest

Idag börjar både brorsan och pojkvännen skolan men jag börjar inte förren på onsdag. Eller har registrering då i alla fall, ångeeeeeeeest. Imorse vaknade jag av att Yatzy satt och ylade i rummet bredvid och innan jag vaknade som drömde jag om det. Sjukt men nu fattar jag ju varför hehe. Så synd om min lilla lalo men tur för honom att han inte behöver vara hemma ensam. :)

Känner för att ta det lugnt idag och bara vara hemma. Ska titta på lite serier som jag följer och sen blir det plugg.


Hör fåglarna sjunga glatt

Måste köpa busskort idag. Helt sjukt att ett tre månaders kort kostar nästan lika mycket som ett pluskort man hade som barn. Vad fan SL!

 

Charlie och jag igår hos A

 

Mysis vovven Charlie Sheen

Min tiramisú vart riktigt lyckad, mums!


Tips på solpuder

Tänkte tipsa om bra och prisvärda solpuder som jag har använt och skulle rekommendera. Solpuder är enligt mig en mycket bra sminkprodukt som ger lyster, färg och dimension till ansiktet. Själv så är jag ett stort fan och använder det ALLTID när jag sminkar mig.

Gurlain Terracotta Bronzing Powder

Pris: 500:-

Bland det bästa jag har prövat, väldigt dyr för att vara ett solpuder men den är så värd varenda krona.

 

 

Smashbox Bronzelight Suntan Matte

Pris: 335 :-

Detta är den bästa "all-over-face" solpudret någonsin. Den är matt och lämnar därför inget glitter i ansiktet, vilket jag tycker är bäst. Denna rekommenderar jag starkt till alla blekisar där ute.

 

bareMinerals Bronzer in Faux Tan and Warmth

Pris: 345:-

Både Faux Tan och Warmth är mina favoriter, älskar båda lika mycket och de smälter in i huden så att det ser väldigt naturligt och neutralt ut.

 

Nars Laguna Bronzer

Pris: 33 USD

Finns inte att köpa i Sverige och det får mig att vilja grina som en femåring. Måste säga att denna och guerlain är mina favoriter. Nars Laguna har en så fin nyans och lägger sig naturligt i ansiktet.

 

Make up store Bronzing Powder in Sun Touched

Pris: 249:-

En helt okej bronzer som jag tycker gör sitt jobb. Kan lätt bli för mycket om man tar i lite väl så det gäller att ta lite i taget istället för att ösa på massa. Jag rekommenderar denna för att den är matt, har en fin nyans på huden och ett helt okej pris.

 


Red Velvet Cake

Red velvet cake



Det syns inte riktigt på bild men den vart lite rödare än vad det ser ut som. Blev inte nöjd med resultatet, de som smaka tyckte att den var super god men men, skyller på att det var första gången jag bakade den. Ikväll ska jag fixa ihop Tiramisú, en av mina favoriter. Tips till en lyckad Tiramisú är att ta i konjak istället för amaretto, det blir sjukt mycket godare. Mums!

Plan

Har länge planerat över att ta mig i kragen och försöka baka en Red Velvet Cake. Åt denna fantastiska bakelse för första gången i NYC och jag blev förstås förälskad. Absolut bland det godaste jag ätit i hela mitt liv. Måste bara iväg och handla först eftersom denna kaka har en hel del ingredienser.


Tråkigt

Är typ ensam hemma, eller mamma är hemma men hon sover ju och Yatzy softar sönder. Arman och Tony är på Solidaritet där en vän till dom dj:ar, säkert sjukt kul tänkte följa med men har plugg! Måste plugga lite så det ska jag göra strax och därefter ska jag nog kika på någon film. Såg filmen tretton igår förresten, blev jävligt nostalgisk, flera år sedan jag såg den.



Tänk att det redan är fredag imorgon, mår seriöst nästan psykist dåligt över att tiden går så sjukt fort! Börjar skolan på onsdag, eller har registrering då så får mitt schema den dagen. Jippi eller? Nej verkligen inte, det blir riktig "back-to-reality-bitch" dag.

Mac Fix +

Mac Fix +

Ca 170 kronor

 

Nu har jag använt denna produkt i ungefär en månad och den är fantastisk! Kortfattat är det en vattenbaserad spray som främst ska användas på ansiktet. Den är tillämpad till att användas på flera sätt, som att återfukta huden, fräscha till sminket eller fixera sminket. Själv så tycker jag att den fungerar riktigt bra och jag är väldigt nöjd med denna produkt som jag definivt kommer att köpa igen.

Mac's produkter överraskar mig hela tiden, jag tycker att dem utan tvekan har det bästa sminket ute på marknaden just nu! Skulle nog kunna ta och skriva recensioner på vissa produkter från MAC som jag kan rekommendera. Vi får se. :)

Bumper till iPhone

Köpt en bumper till min iphone, i rosa.
Sööööööööt!

Fram



Bak



Nu blir det middag, kabab koobideh öf cööööörse. This may be the last time for this year, buuuuh! :(

Bild ifrån lördags


Sushi

Jag blir galen!!! Har försökt lära mig att tycka om sushi huuuuur länge sen som helst nu men fan alltså jag tycker verkligen inte om det. Jag "trodde" att jag tyckte om det, gick till och med och sa det till några utav mina vänner att jag börjat äta det men nej det är fucking disgusting. När jag gick runt och fick för mig att jag tyckte om det så åkte jag och Tony till Kista för att äta det och gissa hur många bitar jag åt? Två och en halv av nio bitar, och tro mig jag tvingade i mig dem. Usch, fy, tvi och blää.
Får väl helt enkelt skita i sushi, orkar inte försöka mer och det är verkligen inte nyttigt innehåller ju sjukt mycket socker.


Ett tag sedan

Nu var det ett tag sedan jag skrev här igen, så kan väl ta och uppdatera lite snabbt. Har inte hänt så mycket, börjar ju skolan om en och en halv vecka, palla. Igår var jag på drinkkväll hos Jasmine som fyllde år förra veckan så vi firade henne lite. Jag skulle följa med ut men blev så jäääävla seg och min regel är att börjar jag gäspa medan jag håller på och förar så är det ingen idé att dra ut så min prins till pojkvän kom och plockade upp mig. Schysst!

Idag ska jag...eh jag vet fan inte vad jag ska göra idag, tar dagen som den kommer! See yaaa'!

Jag igår

Puss

Jag och baby charlie sheen


Lord knows I truly love my America

Har inte gjort så mycket de senaste dagarna, varit i Örebro som jag tidigare nämnt och bara varit hemma. Slänger in lite bilder eftersom jag inte har något att berätta. Bye!


 


 

 

 


Örebro

Nu åker jag till Örebro för att hälsa på pojkvännens kusiner, hej så länge!







Glömmer bort att upptadera

Här kommer lite bilder på vad jag har gjort de senaste dagarna

Bakat nutellabullar

och bullar med hallon och vitchoklad, dem blev godast



Hittat en hund har jag också gjort, ägaren dök dock upp efter ett tag...


Hängt med Yatzy i området där vi bor


Ätit sallad med världens godaste dressing och massa parmesanost, namnam


Jag och Jessica igår



Var på tjejmiddag igår hos Emma S, åt super god mat och vi pratade hejvilt om allting här i livet ja ni vet det vanliga. Vi hade en mysig kväll som alltid ♥


Måste skynda mig

Ska på tjejmiddag nu hörs sen!


Trött

Haft en super skön dag idag och bara tagit det lugnt. Nu ska jag titta på film med Arman sedan ska jag nog lägga mig är väldigt trött buuuh. Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon så vi får se. Sov gott!



RSS 2.0