Sooooool

Sitter på vår altan just nu med Tony som ligger insmord i sololja och pressar. Borde ju också sola lite men orkar helt enkelt inte svettas och allt. Vi kom hem från stan för inte så länge sen och snart ska vi äta. Pappa ska grilla sin kända kebab, som är så jävla god! :D

Små shoppade lite idag inne på MAC, kom ut med FIX+, ny borste och en concealer. Åh älskar verkligen smink! Vet inte varför men blir så glad utav det hahaha :)

Drack en super god smoothie!


Ledighet

Första gången på länge det är svalt på kontoret. Det var en mardröm att jobba igår, fuktigt, kvavt, varmt och minst sagt svettigt men idag är det riktigt skönt då AC:en fungerar.
Jobbar till tio idag och ikväll ska jag hem till Tony, så skönt för imorgon är jag ledig! Jippi! Förmodligen åker Tony och jag till stan imorgon en sväng, behöver köpa två saker från MAC och det finns ju bara inne i stan så det blir en tripp dit. :)



MAC Blot Film



MAC Fix +


Bildregn från NYC


 

 

 

 

 

Godaste pizzan precis utanför vårt hotell, 1 dollar/slice! BILLIGT!

Godaste frukosten och den bästa ice coffen bättre än Starbucks, believe me!!

Åkte parisehjul på Toys r us, hahaha!


Charlie Sheen

Sitter hemma hos Tony och ska åka till jobbet om en timme. Börjar 14.00 och slutar 22.00, jobbigt! Så jävla fint väder, vill ju helst bara ligga och sola men cash is KING så det är bara att bita ihop.

Hahaha juste, måste bara få tipsa om Alex Schulmans blogg. Har inte fattat det här med att länka och skit och om jag ska vara helt ärlig så orkar jag inte lära mig det just nu. Sök på google efter hans blogg, han skriver så jävla bra! Konstig människa men han skriver på ett väldigt underhållande sätt. Hahaha.

Ska fortsätta mysa lite med lillplutten Charlie nu!



I love T

Så tacksam att jag har dig!




Min prins <3

Uppdatering på G G G G GGGGGG

Vet att bloggen är sämst just nu men kommer att börja blogga mer snart. Kommer att jobba i princip hela juli så ska försöka uppdatera massa. Måste skriva om alla dagar i New York också, wow vilken stad!

Vi hörs när vi hörs!

Med Dunkin Donuts ice-coffe i handen ofc!! OMG saknar NYC så det gör ont!




RSS 2.0