She believe she could, so she did

Kom hem för ett tag sen, har ätit och tittat på stylisterna. Rätt segt program om jag ska vara ärlig, känns som om de flesta är typ efterblivna. Var i skolan idag från halv nio till 12, sista timmen hade vi seminarium och jag fick alla rätt på inlämningsuppgifterna weheey, dessutom så fick jag redovisa en uppgift jag hade gjort för hela klassen.

Måste verkligen plugga nu men har så ont i magen vill bara sova :( ska nog plugga ett tag så jag kan softa. Det suger som fan att det inte är Simpsons ikväll, Tv6 brukar ju visa det 19.30-20.30 varje dag förrutom måndagar då dem visar Family Guy som jag hatar. Bläää, iof så visar de Simpsons klockan fyra men då sitter ju jag och pluggar!


Barnskrik och rutten banan

Måste ha haft den jobbigaste natten på väldigt länge. Gick och la mig vid halv 11 igår då jag var tvungen att vakna 05.30 idag och sju timmar sömn brukar räcka för mig då jag absolut inte är en människa som sover bort mina dagar.
I alla fall, tillbaka till den jobbiga natten, jo det var ju så att min älskling Aram var hos oss igår och så fort jag kom hem så fick han världens adrenalinkick och blev fett jobbig. Försökte lura honom att "Halola" (monster) var i mitt rum men han typ sket i det. Slutligen så låtsades jag sova och då var jag väl inte lika rolig längre så han lämnade mig ifred (Thank God) och jag fick påbörja min skönhetssömn. Dock tog det inte lång tid innan jag väcks utav fucking barnskrik, helvete vad han grät! Efter det så vaknade jag runt SJU gången varannan timme så det resulterade till att jag självklart var som en zombie när jag gick upp imorse.
Aram är så söt så det går inte vara sur på honom hihi älskar när han ropar "iiiiaaabeeejjjeee" hahahah söööötis.

Så söööt liten bajskorv.

På middag med mina bästa vänner, vi firar ...

bild1500 (MMS)

På middag med mina bästa vänner, vi firar irri :-D imorn jobbar jag buuuu


Metro Taxi

Sitter på jobbet och softar, rätt lugnt idag men måste plugga lite snart vilket jag verkligen inte orkar. Är så himla sugen på semla, fyfan vad gott tur att jag har det hemma :D ska proppa i mig en så fort jag kommer hem. Nu ska jag äta godiiis.

 

 


Fuck ramlösa och loka, saskia är bäst. Så ...

bild1499 (MMS)

Fuck ramlösa och loka, saskia är bäst. Så jävla gott! Mycket kolsyra som är det viktigaste enligt mig. Dricker inte läsk längre för nu är det SASKIA som gäller!


Omg min favorit lärare på gymnasiet. Maria...

bild0541 (MMS)

Omg min favorit lärare på gymnasiet. Mariana! Hon lärde mig allt om dipoler, polysackarider, peptider till eulers stegmetod. Fuck vad jag hatade jävla euler, alla som läst matte e vet vad jag snackar om.


Såhär ser jag ut när jag äter brownie från...

bild0076 (MMS)

Såhär ser jag ut när jag äter brownie från 7eleven.


Lol hitta bilder på gordon ramsey i min mo...

bild0007 (MMS)

Lol hitta bilder på gordon ramsey i min mobil. Whats up gordon?


Nina vill inte gosa :-( men älskar honom ä...

bild1437 (MMS)

Nina vill inte gosa :-( men älskar honom ändå min oskyldiga lilla svan.


Snygg tjej hehe

img_0174 (MMS)

Snygg tjej hehe


If you're gonna be two-faced at least make one of them pretty

Så jävla skönt att vara ledig idag, har sovit ut och är riktigt pigg nu. Till skillnad från igår när jag började åtta och var tvungen att ta bussen som gick 06.22 haha var så jävla trött.
Idag ska jag plugga som vanligt, känns som att det är det enda jag gör nu för tiden men men finns inte så mycket att göra åt saken. Dessutom så jobbar jag denna helg samt nästa men ba hej inget liv? Hahaha har min första tenta nästa vecka också, loooool FML. Egentligen är jag grymt stolt över mig själv för liksom hur många är det som pluggar HELTID på universitetet och går upp 05.30 på helgerna för att få in cash? Så vitt jag vet, så är det ingen. :D


 


Favorit

Min favorit parfym just nu är Daisy, luktar så himla gott! Har en citrus/blommig doft samtidigt som den luktar lite äpple. SÅ FRÄSCH! Fick den i julklapp av älsklingens mamma. Den jag fick är limited edition men tror att den vanliga finns i butik :)


Lambada

Bjuder på Jennifer Lopez nya låt. Lalalalalalalalalalalaaa.



Man märker att jag har jobbat på metro tax...

bild1489 (MMS)

Man märker att jag har jobbat på metro taxi för länge när chaufförerna kallar mig för stalker för att jag vet exakt vilken chaufför det är som jag pratar med i telefon utan att de varken säger namn eller bil nummer. Hahaha men hello dont blame me har jobbat på metro i 6 år inte konstigt. Har så kul sitter och ritar liksom, men slutar snart omg so happy!


Jag och min babyboo

Hoppas att ni får en lika mysig fredag som mig och min skatt. Snart kommer min andra baby och hämtar mig, vi ska köpa godiiiiiiiiis. Weheey.

På promenad med lala sen ska jag hem och l...

bild1473 (MMS)

På promenad med lala sen ska jag hem och laga wok mums. Eftersom jersey shore kom ut inatt så ska jag titta på det och sen baka blåbärspaj wiiie najs fredag men imorn jobbar jag buhu ;-(


Påväg hem nu. Känner för att gå runt lite ...

bild1472 (MMS)

Påväg hem nu. Känner för att gå runt lite i vby men samtidigt så vill jag inte det. Kmr bara köpa massa onödiga saker när jag egentligen måste spara. Blööö, idag måste jag plugga men ska kolla på jerseylicious nya avsnitt och jersey fucking shore! SO EXCITED!!!!!


Dricker välling...

och det är så himla gott! Börjar 12.00 idag vilket innebär att jag måste åka runt 10.30. Vi har datorintroduktion idag, vi ska lära oss något program då vi kommer ha etentor varje vecka som kommer göras på dator, naaajs. Grejen är att min grupp börjar 14.00 och man ba hell no att jag tänker vänta, så har snackat till mig lite så jag kan gå på passet innan.

 


So hungry!!

Väntar på att middagen ska bli klar, inte nog med det så måste jag vänta på Tony som ska äta middag hos oss. Självklart ska han träna så jag tänker minsann äta hihihi. Min lunch idag var yoghurt med knäckebrödsbitar i och lite salt på, mums. Till middag blir det min favorit fast orginal versionen är grillad och inte stekt i stekpanna. 

Godaste maträtten någonsin (bilden) , tror att det är svårt för personer som inte är uppväxta med persisk mat att verkligen förstå hur FUCKING gott det är (Tony förstår hehe). Det är iaf något jag inte missar här i livet och då är jag även jävligt stolt över att ha den bästa kocken till mamma. Hahaha ;)
Längtar tills snön är borta för då ska vi fira med detta:

Waiting for you my dear!

Isabelle, känslig? Whaaat? Nooooo!

Hade lite tid över igår att surfa runt på youtube, sjukt nördigt men jag älskar det. Klickar mig fram till någon random tjejs kanal och tittar på en av hennes vlog grejsimojs som handlar om att hennes hund har dött. Asså wtf, jag böla som en liten snorunge fyfan vad jag grät. Det jobbigaste var att den liknade Yatzy som faaaan så då blev jag ju ännu mer berörd utav hennes lilla "rest in peace" video. Älskar min lilla lillan lalo världens finaste, inser hur känslig jag är när det handlar om djur speciellt hundar och blir alltid så ledsen fort det handlar om hemska saker som händer djur. Funderar på att gå med i PETA men vågar inte gå in på deras sida då jag hört att dem visar flådda djur och skit.

Hahaha lalo ser ju lite påtvingad ut men NEJ HAN VILLE FAKTISKT VARA MED PÅ BILD SÅ FUCK YOU!

Har faktiskt svårt att fatta att jag fakti...

bild0967 (MMS)

Har faktiskt svårt att fatta att jag har världens finaste och mest underbaraste pojkvän. Älskar att du kmr överens med varenda levande människa, älskar att du alltid finns där och gör allt för att jag ska vara den lyckligaste tjejen på jorden, listan kan göras lång men älskar verkligen allt allt allt med dig och det vet du mkt väl. Omg ska inte göra det här till någon kärleksförklaring till min baby men var bara tvungen att skriva det här och dessutom har du namnsdag idag hahaha lol grattis men har redan sagt det hehe. Ska sova nu bye. Ps. Älskar Tony.


Påväg hem. Andra kursen började idag så kö...

bild1471 (MMS)

Påväg hem. Andra kursen började idag så köpte alla böcker haha 1300 för tre böcker. Sjukt.


Klar med helvetestentan så fucking glaaaad...

bild1470 (MMS)

Klar med helvetestentan så fucking glaaaad! Ska hem och ta en powernap för ikväll ska jag och älsklingen på restaurang och fira :-D


Ränteparitetsvillkoret, expansiv finanspol...

bild1466 (MMS)

Ränteparitetsvillkoret, expansiv finanspolitik, fast och flytande växelkurs är 3 av typ 150 grejer som kan komma på cptentan, asså seriöst har makrotenta imorn alltså en tenta som innefattar 15 fucking poäng. Fattar ni hur mkt det är? I princip lika mkt som ett 50p ämne på gymnasiet typ biologi b, tänk hela den kursen på ett och samma prov. CRAZY! Klockan 9 till 14 imorn, fyfasiken vilken härlig helg!


Älskar att mitt hår börjar bli långt! Men ...

bild1464 (MMS)

Älskar att mitt hår börjar bli långt! Men måste fixa topparna snart så håret inte blir ofräscht, ska nog göra det hos min älskling. Tycker att det är så jävla äckligt med folk som har långt hår och inte tar hand om det och har slitna hårtoppar! Blä, spyvarning! Juste imorn är jag ledig, lr ledig och ledig måste nöta. ;-)


PISSED OFF

Har inte varit så förbannad som jag var idag på väääääääldigt länge. Fyfan vilken fucking frustration, jisses!
Har iaf fått schemat till nästa termin, kul att jag går i skolan varenda dag, kul att jag har tenta varannan vecka (typ) hahaha Isabelles vårtermin 2011 = okontaktbar.




Who gossips to you will gossip about you. TJING!




Jersey Shore säsong 3

Omg omg omg omg Jersey Shores nya säsong måste vara den bästa hitills. Såg precis första avsnittet och OMG jag dööööööör så fucking siiiiiiiiiiiick. Ni som inte tittar på det missar något BIG TIME!






UHM


Lite trött vovve? Söööt som socker min äls...

bild0089 (MMS)

Lite trött vovve? Söööt som socker min älskling


VIP

Ska strax iväg på MQs rea, är VIP hehehe. Ska nog ändå inte köpa något måste spara mina caaash så ingen shopping för min del tyvärr men det gör inget hihihi när man ändå ska till New York. På tal om New York, ska bli kul se alla copycats, så fort man ska göra något så ska människor eka. Men jag var trots allt först och förstår inte hur människor orkar hata :)

Nej nej nu måste jag klä på mig och åka! PUSS!

Crazy dröm

Seriöst, vad fan är det med mig och späckhuggare?
Hade skummaste, läskigaste, konstigaste drömmen någonsin. För att sammafatta allt så började det med att jag var i en random simhall tror jag och Laila Bagge var där och visade späckhuggaren för alla som ville se, men grejen var att jag såg aldrig själva späckhuggaren för jag blundade i drömmen? Sen från ingenstans så blev det kväll och då frågade jag Laila var späckhuggarens typ "sovplats" var och hur den kom dit och då sa hon att den hoppar dit själv, okej tänkte jag, knäppt. Därefter så sitter Laila och Peter Jihde vid poolkanten och det är typ ett galler emellan själva poolen och där de satt och hon försöker väcka späckhuggaren och då minns jag att jag såg den ligga på rygg och att den vaknade och började simma emot oss. Det var kolsvart i simhallen så späckhuggarens ögon fungerade som lampor och därefter från ingenstans igen så sitter vi vid typ ett bord med ett hål i mitten med vatten. Nu var vi 4 personer, för späckhuggaren hade blivit en liten pojke? Han satt och åt Mc Donalds och sen så hör man honom skrika "Åh neeeeeej" och då blev han den där späckhuggaren och vi skulle fixa tänder till den? Där satt vi och försökte matcha in rätt keramik tänder och sen vaknade jag. Helt sjuuuk dröm hahahaha, egentligen började inte drömmen riktigt så att jag var i en simhall men orkar inte berätta allt. Aja där fick ni nattens dröm, crazyyyyyyy.


if youre 5minutes early, youre on time.. if youre on time, youre late.. if youre late, dont bother showing up

Har inte haft lust att skriva värsta inläggen men tänkte ta och göra ett försök nu. Har tenta nästa vecka vilket innebär PLUGG för mig. Sista tentan sen börjar nästa kurs, fett skönt!! Älskar att jag har något att se fram emot så förhoppningsvis går det fort och sen är det NEW YORK!

Något som är väldigt väldigt väldigt speciellt med idag är att jag och älsklingen firar 1 år!! Woooooh vi är bäst ninni! Jag älskar dig min prins <3

Nu ska jag fortsätta plugga men vi hörs när vi hörs.





The big apple

 

 

SÅ LYCKLIG! :D


Ute med finaste hunden, min lilla isbjörn ...

bild1433 (MMS)

Ute med finaste hunden, min lilla isbjörn så gosig gossi gossi gossi nina


RSS 2.0