Hoppas hoppas hoppas...

Heeej bloggen! Har varit hemma ett tag nu och ska strax plugga. Såg precis nya avsnittet av Stylisterna! OMG hoppas verkligen att Melody vinner, dels för att hon är iranier och dels för att hon faktiskt är den enda där inne som har en acceptabel smak när det handlar om kläder. Hon är den enda som ser ut som en stylist och de andra gör inte det, de ser bara jävligt sunkiga ut! Men hallå seriöst, Kajsa och Victoria? Behöver jag ens nämna något?! Inga kommentarer, LOL!

Aja ska plugga nu, två tentor are coming up och jag måste nöta!

Man vill ju inte se ut sådär när man sitter och gör ett prov, herregud!


Fin video

Såg denna video för knappt en vecka sen då Arman hade favoritmarkerat den på Youtube och den är så himla fin. Flickan är så söööööt att man smälter! Älskar när hon ba "Naminaaa coming home" och när hon försöker härma sin pappa när han visslar hahaahahaha.



Who's that chick?

 


SPONGE BOB KEX

bild1544 (MMS)

SPONGE BOB KEX


HAHAHAHA DÖR


Jag och Tony säger HEEEEEEEEEEY!


Destiny is for losers. It´s just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Kom hem för inte så länge sen, hade tenta till kvart i fem! Pjuuuh, är så trött och hungrig, det blir tacos till middag, så gott :D Sjukt att det redan är torsdag imorgon, veckorna går så fruktansvärt fort nu, man hinner knappt uppleva dagen förens den är över känns det som. Denna helg blir det en massa plugg som vanligt och om jag har tid så ska jag åka iväg och titta på en systemkamera! Har velat ha en sån väldigt länge och vill verkligen ha med mig en bra kamera när jag åker till NYC så jag kan ta en massa coola bilder med riktigt bra kvalité. Så förhoppningsvis hittar jag en grym, men vi får helt enkelt ta och se.

Nu ska jag gå ner och FÖRST pussa min älskling labalibolo OMG SÅ SÖT!! Därefter ska jag fixa mat till mig och min underbara pojkvän som kommer hit efter att han har hållt sitt boxningspass på Forma träningscenter i Kalhäll :) Han är så duktig!

Nachotallrik till mig och tacosallad till min bebis :D


I skolan

Är i skolan och pluggar. Äter matlåda, har köttbullar och makaroner med mig muuuuuuuums. Sinem hjälper mig med uppgifterna, har tenta imorrn bööööh!! Sinem vill inte vara med på bild :( och jag vet att hon kommer läsa det här HAHAHA Sinem, Osman är så söööööööööööööt!


SINEM VAR INTE RÄDD!!!!!


Säljsekten...

ikväll på tvåan klockan åtta. Måste se! Nu är det LA ink, yeaaaaaaaaaaah.


YUMMY

Ska strax plugga men tänkte bara slänga in några bilder på salladen som vi åt igår som blev såååå god. Visst det är absolut inte svårt att göra men ändå är det så underbart att något så enkelt kan vara så gott! Eftersom att min älskling "deffar" (bygger upp muskler) så blir det sån här mat jag får äta när vi äter tillsammans. OBS. Tony åt samma fast utan krutonger. Peaaaaace

 

Oh nooo snart slut...

Hahaha bilden har ingenting med det här inlägget att göra, men hittade denna bild på Yatzy. OMG SÅ SÖT, ska bada honom nu, har köpt ett nytt schampo till honom som luktar jordgubbar! Visst är han söt? MIN LABALIBOLO!!!


Ledig

Heeheey! Denna helg är jag ledig från jobbet, så skönt! Sov ut idag, något jag inte har gjort på riktigt länge, vaknade först vid halv nio men somnade om och sov till halv 11! Hur skönt som helst, har svårt att sova så länge eftersom att jag ibland mår dåligt om jag sover för länge, vet inte varför men får verkligen ångest. Efter att vi hade vaknat så åt vi frukost, sen softade vi ett tag eller Tony softade och jag hjälpte pappa med städningen. När jag var klar så åkte vi iväg till Kista, vi skulle egentligen åkt dit igår men ingen utav oss orkade med det så vi var hemma istället, riktig mysys fredag haha :D. Väl i Kista var jag tvungen att gå till Akademi Bokhandeln och köpa ett skrivbordsunderlägg och block. Vi gick runt i någon timme sen åkte vi till ICA Åkermyntan och handlade lite till vår middag som vi ska äta ikväll till Melodifestivalen, det blir Ceasarsallad. Väntar på att Tony ska komma, han är och tränar med hans pappa bööööh har tagit lite bilder eftersom att jag har så tråkigt och inte orkar plugga.

 

 


Kalas!

Horaaaaaaaaaaaaaa, har haft för mig HELA dagen idag att det är Efterlyst ikväll och såg precis på tv.nu att det var igår. Fan fan fan fan fan fan älskar ju efterlyst! SKIT! Annars visar de I am Legend på tv6, pallar inte titta på den ruttna filmen! Ååååh irriterad!


Ska gå och sova nu hej!

Never say never

Fan vad jag vill se denna film! Älskar Justin Beiber så jävla sööööt, får rysningar när jag ser trailern! OMG MÅSTE SE!



Även om jag bad Tony att absolut inte köpa...

bild1536 (MMS)

Även om jag bad Tony att absolut inte köpa något till mig idag, då jag tycker att alla hjärtans dag är lite överdrivet så kom han precis med rosor och två chokladaskar. Hahaha min älskling, hatar när folk inte lyssnar på det jag säger men detta är svårt att inte uppskatta, vilken underbar pojkvän jag har! Tack ninnisen <3


Omg träffade sötaste fransk bulldog valpen...

bild1528 (MMS)

Omg träffade sötaste fransk bulldog valpen igår hahaha så fin. Är på jobbet nu slutar om tjugo min sen blir det hem och plugga för fulla muggar! Vi hörs när vi hörs. Kanske idag kanske om en månad. Bye.


STARSTRUCK

Tänkte dela med mig utav lite intressant info om mig nu innan läggdags.
Skolan jag gick i från ettan till tvåan var en riktigt skum privat skola men mer om det någon annan gång, iaf alla elever som började ettan fick en fadder som gick några klasser över en och gissa vem jag hade som fadder? :D Lykke Li! Sjukt eller hur? Hon lärde mig att sticka och virka kommer jag ihåg. Hon hade en lillebror som jag störde mig på som fan också haha han hade platinablont hår.

 


Hundar kan visst köra bil! Kolla bara bild...

bild1525 (MMS)

Hundar kan visst köra bil! Kolla bara bilden, helga är schysst som skjutsar hem mig. Thx girlfriend!


A budget tells us what we can't afford, but it doesn't keep us from buying it

Vill ha:

 

 

 

 

 

 

 


Don't let me show you how weak you are

Har tagit det lugnt hela dagen idag, tittat på Jersey Shore och Kourtney & Kim Take New York. Tänker nog lägga mig snart, jobbar imorgon. Lördag och söndag kommer att bestå utav plugg och jobb, sista veckan jag jobbar nu sen är jag ledig i två veckor! Fatta vad skönt, har jobbat fem helger i rad nu som har resulterat till att jag inte har sovit ut en enda dag på snart 5 jävla veckor. Längtar som fan till nästa helg kan jag säga!


Hemma idag

Alla bussar från mig och inne i stan är inställda och man vet ju aldrig med tågen så orkar inte riskera att fastna någonstans. Istället är jag hemma och myser med min nya vovve Helga, hon är en fransk bulldog! :D


 

 

 

 

 


You ain't a doll, you're a silver dolla it'll be a crime, if I didn't holla

Pallar inte uppdatera, har inte så mycket att skriva då det enda jag gör är att plugga. Mitt liv är verkligen SJUKT tråkigt just nu och det kommer vara det hela denna termin då jag läser en av SUs svåraste kurser men det är bara att bita ihop. Sen jobbar jag nästan varje helg så har inte hunnit sova ut på riktigt länge, känner mig som en robot.

En vanlig dag ser ut såhär för mig just nu:

0545 - vakna, ta ut yatzy, fixa mig
06.30 - äta frukost
06.50 - gå till bussen
07.00 - ta bussen till skolan
08.00 - framme i skolan
08.30 - lektion till 10.15
10.30 - 14.00 är jag i skolan och pluggar
15.00 - hemma
15.30 - 1630 -vila
16.30 - plugg, ända till läggdags som är senast 23.00

Visst ser mina dagar intressanta ut? Suck!


Bjuder på en fet låt iaf, fet assssåååå!


DDDDDDora ddddddora, dora dora doraaaaa UT...

bild1503 (MMS)

DDDDDDora ddddddora, dora dora doraaaaa UTFORSKAREN!


FET


Watch me not care

PÅ JOBBET NU! Har ätit en blåbärs muffins, ska strax äta min banan och mina mandariner! Idag hämtar Tony mig från jobbet och så fort jag kommer hem så ska jag äta Ban Thai som mamma köpte hem till mig igår. Orkade inte äta upp allt så har mer än hälten kvar så det får bli min goda lunch.

Har tänkt på det här med jobba extra och sådär då vi satt och pratade om det i skolan igår. Jag kom fram till att jag har jobbat sen jag var typ 11-12 år, hur sjukt är inte det? Hahaha låter som värsta barnarbetaren från Thailand lmao. Det roliga är också att sen årkurs 6 har jag jobbat VARENDA sommar, snaaaaaaap inte haft någon ledighet. :D

mmmmm min goda mat som väntar på mig just nu! 5 timmar kvar gaaah!





Bass down low


Dagens humör: fnittrig och trött

Dagens mående: helt okej men TRÖTT

Dagens borde: plugga

Dagens planer: sova snart

Dagens klädsel: tröja, leggings, hunter

Dagens vill ha: sömn och ledighet

Dagens längtan: NYC

Dagens beroende: vatten

Dagens tråkigaste: inget faktiskt


Sometimes things fall apart so that better things can fall together

Bjuder på en bild från studenten, kom och tänka på den dagen just idag. Hahaha känns som om det var ett jävligt bra tag sen fast det snart bara har gått ett år. Crazy.

 


RSS 2.0